parsa co logo

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا
 

قائم مقام آبفای استان تهران: سد لتیان سر ریز نشده است

این مورد را ارزیابی کنید
(28 رای‌ها)
قائم مقام آبفای استان تهران: سد لتیان سر ریز نشده است

قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعلام کرد : خبر سرریز آب سد لتیان نادرست است و هنوز با سرریز ٢٠ میلیون مترمکعب فاصله دارد و هیچ کدام از سدهای تهران نیز سرریز نکرده است.علیرضا نوذری‌پور با اشاره به هم‌زمانی سیل در مناطق شمال تهران و ورود رسوب همراه آن در پی بارش‌های چند روز گذشته گفت: برای کاهش رسوب سد، دریچه پایین آن برای خروج رسوب باز شد که در برخی منابع خبری سرریزشدن سد تلقی شده است.

او گفت: بزرگ‌ترین سدی که می‌توانست ذخیره خوبی داشته باشد، سد لار است که هنوز کم‌تر از هشت درصد ظرفیت آن پر شده و ذخیره آب سدهای پنج‌گانه تهران هم اکنون ۶١٠ میلیون مترمکعب است و در مقایسه با زمان مشابه دو سال پیش ١٠٠ میلیون مترمکعب کاهش نشان می‌دهد.

نوذری‌پور با اشاره به این‌که میزان بارش در استان تهران از ابتدای سال آبی جاری ٢۶۶ میلی‌متر بوده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود در اردیبهشت بارش‌های خوبی داشته باشیم که اگر محقق شود سال نرمالی از لحاظ منابع آبی خواهیم داشت.

او افزود: کاهش ذخیره برف در زمستان و بالابودن درجه حرارت در هفت ماه گذشته سال آبی باعث شده است ذخیره مناسب برف برای ورود رواناب‌ها در فصل بهار و تابستان نداشته باشیم.

نوذری‌پور درباره مصرف آب در تهران نیز گفت: با توجه به نوسان درجه حرارت در دو هفته اخیر، میزان مصرف به دو میلیون و ٧٠٠ هزار مترمکعب در روز رسیده است که نسبت به زمان مشابه پارسال یک درصد افزایش نشان می دهد.

قائم مقام آبفای استان تهران ادامه داد: با وجود بارش‌های مقطعی نمی‌توانیم مصرف را افزایش دهیم چون هنوز نگران ذخیره برفی و نداشتن رواناب در فصل گرم سال هستیم.

هم‌چنان مصرف بالاست

وی با اشاره به الگوی مصرف تعریف‌شده جهانی گفت: مصرف آب در تهران هنوز با الگوی تعریف‌شده دنیا فاصله دارد و به ازای هر نفر ٢٣٠ لیتر آب در شبانه‌روز مصرف می‌شود که باید به ١۵٠ لیتر برسد.

نوذری‌پور افزود: کاهش مصرف و رسیدن به الگوهای جهانی به اراده جمعی مردم و مسئولان نیاز دارد و از نظر قانونی، اصلاح نرخ آب نیز می‌تواند مصرف را متعادل و از اسراف جلوگیری کند.

او با تأکید بر این‌که رشد مصرف تا سه سال گذشته سه درصد بوده است، گفت: در سه سال اخیر، رشد مصرف سالانه از یک درصد عبور نکرده است و امیدواریم با همکاری مردم ، سرانه مصرف را نیز کاهش دهیم تا پایداری مناسبی برای تأمین و توزیع آب داشته باشیم.

قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران آمار مشترکان آب استان را پنج میلیون و ۴٠٠ هزار مشترک برشمرد و افزود: سه میلیون و ۶٠٠ هزار مشترک در شهر تهران و یک میلیون و ٨٠٠ هزار مشترک دیگر در سایر شهرهای استان داریم.

نوذری‌پور درباره مشترکان انشعاب فاضلاب نیز گفت: دو میلیون و ٨٠٠ هزار مشترک در استان تهران داریم که دو میلیون و ۶٠٠ هزار مشترک در شهر تهران و بقیه در دیگر شهرهای استان هستند.

امیدواری برای برخورد قانونی با مشترکان پرمصرف

او درباره مشترکان پرمصرف نیز گفت: به‌زودی چندین مصوبه در اختیار ما قرار می‌گیرد که یکی از آن‌ها درباره برخورد با مشترکان پرمصرف است ، گرچه شرکت آب و فاضلاب تمایل دارد بدون اعمال محدودیت، مصرف این مشترکان متعادل شود.

نوذری‌پور اضافه کرد: امسال برای مشترکان پرمصرف، لوازم کاهنده مصرف نصب خواهیم کرد و هزینه آن را به صورت اقساط از راه قبوض دریافت خواهیم کرد.

قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران درباره ساخت کولرهای آبی با برچسب بازدهی آب کم نیز گفت: با همکاری سازمان نظام مهندسی در اجرای مبحث ١۶ مقررات ملی ساختمان و شهرداری تهران اگر بتوانیم الزامی برای مقررات در ساخت واحدهای مسکونی داشته باشیم، مجموعه تأسیسات داخل ساختمان می‌تواند در قالب یک استاندارد قرار گیرد.

نوذری‌پور افزود: سازمان ملی استاندارد ایران هم باید همکاری کند تا دستگاه‌های تولیدکننده لوازم آب و برق به برچسب بازدهی آب مجهز شود، چون عمده مشترکان تهران در فصل تابستان از کولرهای آبی استفاده می‌کنند.

نوذری‌پور ایجاد سایه‌بان و خاموش‌کردن کولر را در ساعتی که مشترکان در منزل نیستند، راهی برای مصرف درست و بازدهی بیش‌تر کولرهای آبی دانست.

وی تأکید کرد: روزهای گرم سال ممکن است مصرف یک کولر آبی تا ۴٠٠ لیتر در شبانه‌روز برسد که دو برابر مصرف یک نفر در شبانه‌روز است.

 سد ماملو و و تصفیه‌خانه هفتم

قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران پور در مورد اختصاص آب کشاورزی از سد ماملو و طالقان گفت: انتظار داریم حداکثر منابع آب سطحی برای تأمین آب آشامیدنی شهروندان تهرانی در نظر گرفته شود و بعد نیم نگاهی به تأمین آب کشاورزی از آب سدهای تهران داشته باشیم.

وی با اشاره به ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران افزود : ظرفیت پساب تصفیه‌خانه جنوب تهران با شش واحد فعال هشت مترمکعب در ثانیه است که نیاز آب کشاورزی پاکدشت و ورامین را تأمین می‌کند و بخشی از آب کشاورزی این مناطق نیز از سد ماملو تأمین می‌شود.

نوذری‌پور درباره تصفیه‌خانه هفتم که از سد ماملو تأمین می‌شود، گفت: ظرفیت این تصفیه‌خانه آب دو مترمکعب در ثانیه است که برای تأمین آب جنوب تهران، پاکدشت، ورامین و قرچک استفاده می‌شود.

او تأکید کرد: از دو مترمکعب ظرفیت این تصفیه خانه آب، حدود ٧۵ درصد یعنی یک و نیم مترمکعب بر ثانیه در شرایط حاضر به تهران منتقل می‌شود.

وی گفت : در شرایط بحرانی که با کمبود آب در تهران مواجه هستیم، بخشی از آب شرق تهران نیز از تصفیه‌خانه هفتم تأمین می‌شود و در روزهای آینده این تصفیه‌خانه به حداکثر ظرفیت خود خواهد رسید.

منبع : وبسایت شرکت آب و فاضلاب تهران

شرکت خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا آماده ارائه انواع خدمات برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.خدمات ما شامل باز کردن لوله فاضلاب بدون استفاده از هرگونه اسید ، تعمیرات حمام و توالت ، رفع نم و رطوبت حمام و توالت و کشف محل نم با دستگاه، رفع بوی بد فاضلاب حمام و توالت صد در صد تضمینی و بدون بازگشت و تشخیص محل نشتی و ترکیدگی لوله و کاسه توالت با دستگاه .

مدیریت

گروه خدمات فنی و تاسیسات ساختمانی پارسا امیدوار است بتواند خدمات ماندگار و ارزنده ای به هموطنان عزیز ارائه نماید.این شرکت در حال حاضر در تمامی نقاط تهران ، حومه تهران ، کرج و حومه کرج، قم و ساوه در حال فعالیت در زمینه تاسیسات ساختمان می باشد.امیدواریم بتوانیم در زمینه مشاوره اینترنتی ، تلفنی و حضوری و همچنین اجرای خدمات فنی ساختمان مثمر ثمر واقع شده و رضایت شما مشتری گرامی را برآورده نماییم.

با تشکر از توجه شما

موارد مرتبط

صد در صد تضمینی - بازگشت هزینه در صورت عدم رضایت از کار

حضور فوری در محل ، قیمت مقطوع و مناسب خدمات ، رضایت مشتری